Toni Vaquer & The Voodoo Children Big Band al Tantarantana, 15/6/2015

Concert de Toni Vaquer & The Voodoo Children Big Band, el 15 de juny de 2015, al Teatre Tantarantana. Toni Vaquer: direcció / Marco Mezquida: teclat / Jaume Llombart: guitarra / Roger Gutiérrez i Ramon Prats: bateria / Marc Cuevas i Pau Sala: contrabaix / Albert Cirera: saxo tenor i conduccions / Santi De la Rubia: saxo tenor / Ernesto Aurignac: saxo alt i conga / Pintxo Villar: saxo soprano / Gorka Garay: saxo baríton i clarinet / Pau Domènech: clarinet baix / Amaiur González: tuba / Vicent Pérez i Aram Montagut: trombó / Àlvar Monfort i Pep Garau: trompeta / Pol Padrós: trompeta i fiscorn / Iván González: trompeta i conduccions / Juliette Louste i Tura Gómez: ballarines Amb les col·laboracions de Natsuko Sugao (fiscorn), Fèlix Rossy (trompeta) i Celeste Alías (veu).

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada s'ha publicat en dansa, Jazz i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s