Nit de Circ – Premis Zirkolika al Circ Raluy, 16/12/2014

Nit de Circ i entrega dels Premis Zirkolika al Circ Raluy, el 16 de desembre de 2014, dirigida per Xavier Erra i presentada per Odoroff, amb les actuacions de Leandre & La Tal (clowns), Circo Afilado (funambulista), Dapostar Team (dapo), Todo Zancos (xanquers), Kiku Mistu i el seu germà Platero (poesia), Animal Religion (verticals), Kimberley i Jillian Raluy (icaris), Golden Stars (mà a mà) i el fakir Kirman. L’espectacle comptà amb música en directe de Sakapatú.

Els premiats van ser “Incert” de Circ Pistolet (millor espectacle i millor direcció), “Violeta” del Col·lectiu La Persiana i Venancio y los Jóvenes de Antaño (millor espectacle de carrer i millor música original), “Bemoll sostingut” del Circ Cric (millor espectacle de carpa), Juana Beltrán (millor número de circ), Cia. Hotel Iocandi (millor companyia novell), La Crica (millor iniciativa per a la projecció del circ), “Chicken Legz” d’Animal Religion (millor posada en escena) i “Rhum” (millor espectacle de pallassos).

www.zirkolika.com

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Circ i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s